Nabeschouwing Vizela - Porto (0-4) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 19 december 2021 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Vizela het zondag 19 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Porto.

Via de Vizela - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vizela - Porto (0-4)

Het Primeira Liga duel tussen Vizela en Porto is onder leiding van scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro geëindigd in een 0-4 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door L. Diaz, waarmee Porto met 0-1 de leiding nam. Porto vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Otavio op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Porto, waarmee Z. Sanusi zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 52e minuut werd G. Schettine van Vizela met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Vizela het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 64e werkte Samu de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 0-4 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Porto.

LIVE Vizela - Porto 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vizela - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Porto Doelpunt L. Diaz met assist van Otavio Porto 0-1
19' Doelpunt Porto Doelpunt Otavio met assist van L. Diaz Porto 0-2
39' Gele kaart Vizela Gele kaart voor K. Zohi Vizela
46' Wissel Vizela Wissel N. Moreira voor K. Zohi Vizela
47' Doelpunt Porto Doelpunt Z. Sanusi met assist van Evanilson Porto 0-3
52' Rode kaart Vizela Rode kaart voor G. Schettine Vizela
58' Wissel Porto Wissel J. Corona voor L. Diaz Porto
58' Wissel Porto Wissel F. Vieira voor Otavio Porto
62' Gele kaart Porto Gele kaart voor J. Corona Porto
64' Eigen doelpunt Porto Eigen doelpunt Samu Porto 0-4
75' Wissel Porto Wissel Sergio Oliveira voor M. Uribe Porto
75' Wissel Porto Wissel Wendell voor Z. Sanusi Porto
77' Wissel Vizela Wissel A. Mendez voor H. Zagbayou Vizela
81' Wissel Porto Wissel B. Costa voor Vitinha Porto
83' Wissel Vizela Wissel Cassiano voor K. Bondoso Vizela
88' Wissel Vizela Wissel I. Juliao voor K. Kouao Vizela
88' Wissel Vizela Wissel R. Guzzo voor Samu Vizela
Video hoogtepunten en samenvatting Vizela - Porto
Opstellingen Vizela - Porto
De opstellingen van Vizela en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vizela gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Vizela - Porto

Vizela en Porto treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vizela en Porto elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Vizela 0
Winst Porto 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vizela op een 13e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 2e plaats.