Nabeschouwing Vizela - Santa Clara (1-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Vizela het zaterdag 2 oktober 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Santa Clara.

Via de Vizela - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vizela - Santa Clara (1-1)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Vizela en Santa Clara geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door J. Patric, waarmee Santa Clara met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Vizela het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 97e minuut was het namelijk Cassiano die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Vizela - Santa Clara 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vizela - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Vizela Wissel Kiko voor K. Zohi Vizela
30' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Samu Vizela
40' Gele kaart Vizela Gele kaart voor M. Paulo Vizela
46' Wissel Santa Clara Wissel J. Afonso voor M. Villanueva Santa Clara
62' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Lincoln Santa Clara
62' Wissel Santa Clara Wissel Crysan voor L. Phellype Santa Clara
63' Wissel Santa Clara Wissel J. Patric voor R. Costa Santa Clara
63' Wissel Vizela Wissel Cassiano voor G. Schettine Vizela
74' Doelpunt Santa Clara Doelpunt J. Patric Santa Clara 0-1
76' Wissel Vizela Wissel A. Mendez voor M. Paulo Vizela
76' Wissel Vizela Wissel R. Guzzo voor N. Moreira Vizela
79' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Kiki Vizela
83' Wissel Santa Clara Wissel P. Henrique voor Allano Santa Clara
83' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Allano Santa Clara
84' Wissel Santa Clara Wissel R. F. da Cunha Correia voor A. Carvalho Santa Clara
92' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor J. Patric Santa Clara
95' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor R. F. da Cunha Correia Santa Clara
96' Gele kaart Vizela Gele kaart voor R. Guzzo Vizela
97' Doelpunt Vizela Doelpunt Cassiano Vizela 1-1
97' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Ivo Vizela
98' Gele kaart Vizela Gele kaart voor K. Kouao Vizela
Video hoogtepunten en samenvatting Vizela - Santa Clara
Opstellingen Vizela - Santa Clara
De opstellingen van Vizela en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vizela gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vizela - Santa Clara

Vizela en Santa Clara treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vizela en Santa Clara elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Vizela 0
Winst Santa Clara 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vizela op een 13e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 16e plaats.