Nabeschouwing Arouca - Portimonense (1-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 30 april 2022 - 16:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Arouca het zaterdag 30 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Portimonense (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 1-0 overwinning voor Arouca. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door D. Simao, waarmee Arouca met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Arouca dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Arouca uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Arouca - Portimonense 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Quaresma Arouca
37' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Willyan Portimonense
46' Wissel Arouca Wissel A. Ba voor N. Galovic Arouca
50' Doelpunt Arouca Doelpunt D. Simao met assist van A. Ruiz Arouca 1-0
57' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor F. Moufi Portimonense
59' Wissel Portimonense Wissel R. Matos voor H. Jocu Portimonense
68' Wissel Arouca Wissel T. Esgaio voor Quaresma Arouca
78' Wissel Arouca Wissel Pite voor A. Ruiz Arouca
78' Wissel Arouca Wissel A. Alves Santos voor Arsenio Arouca
80' Wissel Portimonense Wissel J. Dacosta voor Luquinha Portimonense
80' Wissel Portimonense Wissel P. Sa voor F. Moufi Portimonense
85' Wissel Portimonense Wissel D. G. Sana voor F. Relvas Portimonense
85' Wissel Portimonense Wissel W. Aponza voor Fabricio Portimonense
88' Wissel Arouca Wissel O. Dabbagh voor A. Bukia Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Portimonense
Opstellingen Arouca - Portimonense
De opstellingen van Arouca en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Portimonense

Arouca en Portimonense treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 18 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Arouca 0
Winst Portimonense 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 15e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 11e plaats.