Nabeschouwing Estoril - Portimonense (2-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 12 maart 2022 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Estoril het zaterdag 12 maart 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Portimonense (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 2-0 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door J. Mboula, waarmee Estoril met 1-0 de leiding nam. Estoril vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Geraldes op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Estoril.

LIVE Estoril - Portimonense 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Estoril Doelpunt J. Mboula Estoril 1-0
36' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor J. Dacosta Portimonense
46' Wissel Portimonense Wissel Fabricio voor Lucas Portimonense
46' Doelpunt Estoril Doelpunt F. Geraldes met assist van J. Mboula Estoril 2-0
55' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor P. Sa Portimonense
56' Wissel Portimonense Wissel D. G. Sana voor J. Dacosta Portimonense
57' Gele kaart Estoril Gele kaart voor N. Ferraresi Estoril
66' Wissel Portimonense Wissel Luquinha voor P. Sa Portimonense
74' Wissel Estoril Wissel A. Clovis voor L. Ruiz Estoril
74' Wissel Estoril Wissel L. Rosier voor F. Geraldes Estoril
79' Wissel Portimonense Wissel Anderson voor Willyan Portimonense
79' Wissel Portimonense Wissel W. Aponza voor I. Angulo Portimonense
82' Wissel Estoril Wissel A. Xavier voor J. Mboula Estoril
84' Gele kaart Estoril Gele kaart voor A. Franco Estoril
85' Wissel Estoril Wissel C. Soria voor David Bruno Estoril
86' Wissel Estoril Wissel B. Lourenco voor Arthur Estoril
90' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor W. Junior Portimonense
93' Gele kaart Estoril Gele kaart voor L. Rosier Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Portimonense
Opstellingen Estoril - Portimonense
De opstellingen van Estoril en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Portimonense

Estoril en Portimonense treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 24 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Estoril favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Portimonense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Estoril 2
Winst Portimonense 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 8e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.