Nabeschouwing Famalicão - Estoril (3-1) || Primeira Liga 2021/2022

Vrijdag 29 april 2022 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Famalicão het vrijdag 29 april 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Estoril (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Estoril is onder leiding van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira geëindigd in een 3-1 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor N. Ferraresi in de 16e minuut, waardoor Estoril met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 47 minuten was het A. Marin die Famalicão op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Famalicão via een goal van Heriberto Tavares in de 66e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 68e minuut was het Estoril dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van R. Fonte. Na 94 minuten werd de voorsprong voor Famalicão vergroot nadat J. Kadile de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Famalicão.

LIVE Famalicão - Estoril 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Rode kaart Estoril Rode kaart voor N. Ferraresi Estoril
23' Gele kaart Estoril Gele kaart voor F. Geraldes Estoril
26' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor G. A. Assuncao Famalicão
43' Wissel Famalicão Wissel J. Cadiz voor A. Penetra Famalicão
47' Doelpunt Famalicão Doelpunt A. Marin Famalicão 1-0
49' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor H. De La Fuente Famalicão
66' Doelpunt Famalicão Doelpunt Heriberto Tavares met assist van J. Cadiz Famalicão 2-0
68' Doelpunt Estoril Doelpunt R. Fonte met assist van Arthur Estoril 2-1
72' Wissel Estoril Wissel B. Vital voor David Bruno Estoril
72' Wissel Estoril Wissel B. Lourenco voor J. Mboula Estoril
76' Wissel Estoril Wissel D. Carvalho voor L. Vega Estoril
79' Wissel Famalicão Wissel P. Marques voor S. B. Banza Famalicão
83' Wissel Estoril Wissel G. Tavares voor R. Fonte Estoril
87' Wissel Famalicão Wissel D. Batubinsika voor B. R. Rodrigues do Nascimento Famalicão
88' Wissel Famalicão Wissel J. Kadile voor Heriberto Tavares Famalicão
94' Doelpunt Famalicão Doelpunt J. Kadile met assist van P. Marques Famalicão 3-1
95' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor J. Kadile Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Estoril
Opstellingen Famalicão - Estoril
De opstellingen van Famalicão en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Estoril zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Estoril

Famalicão en Estoril treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 17 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Famalicão 0
Winst Estoril 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 14e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 9e plaats.