Nabeschouwing Gil Vicente - Arouca (1-1) || Primeira Liga 2021/2022

Vrijdag 5 november 2021 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Gil Vicente het vrijdag 5 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Arouca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Arouca (1-1)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Gil Vicente en Arouca geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Arsenio, waarmee Arouca met 0-1 de leiding nam. Gil Vicente kwam na 47 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van F. Navarro, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 83e minuut kreeg A. Silva van Arouca voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Arouca de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Gil Vicente - Arouca 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Arouca Doelpunt Arsenio met assist van P. Moreira Arouca 0-1
21' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Quaresma Arouca
35' Gele kaart Arouca Gele kaart voor A. Silva Arouca
47' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt F. Navarro met assist van Ze Carlos Gil Vicente 1-1
66' Gele kaart Arouca Gele kaart voor P. Moreira Arouca
70' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Talocha Gil Vicente
72' Wissel Arouca Wissel Eugeni voor P. Moreira Arouca
77' Gele kaart Arouca Gele kaart voor E. Kouassi Arouca
80' Wissel Gil Vicente Wissel B. Aouacheria voor A. Leautey Gil Vicente
80' Wissel Gil Vicente Wissel E. Santana voor F. Navarro Gil Vicente
82' Wissel Arouca Wissel O. Altman voor L. Silva Arouca
82' Wissel Arouca Wissel T. Esgaio voor Quaresma Arouca
83' Tweede gele kaart Arouca Tweede gele kaart voor A. Silva Arouca
83' Wissel Gil Vicente Wissel G. Aburjania voor Pedrinho Gil Vicente
83' Wissel Gil Vicente Wissel E. Hackman voor Ze Carlos Gil Vicente
90' Wissel Arouca Wissel T. Araujo voor A. Bukia Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Arouca
Opstellingen Gil Vicente - Arouca
De opstellingen van Gil Vicente en Arouca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Arouca zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Arouca

Gil Vicente en Arouca treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Arouca in de Primeira Liga vond plaats op 22 maart 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arouca. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Arouca favoriet. 3 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Gil Vicente. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gil Vicente 0
Winst Arouca 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 8e positie staat, terwijl we Arouca terugvinden op de 12e plaats.