Nabeschouwing Barcelona - Eibar (5-0) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 22 februari 2020 - 16:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Barcelona het zaterdag 22 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Eibar (5-0)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Eibar is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 5-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door L. Messi, waarmee FC Barcelona met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Messi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van FC Barcelona, waarmee L. Messi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Barcelona geen gas terug, waardoor in de 87e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van L. Messi. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor FC Barcelona. Deze werd gescoord door Arthur in de 89e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter César Soto Grado bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Barcelona.

LIVE Barcelona - Eibar 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van I. Rakitic FC Barcelona 1-0
37' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van A. Vidal FC Barcelona 2-0
40' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona 3-0
59' Wissel FC Barcelona Wissel F. de Jong voor S. Busquets FC Barcelona
64' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor G. Escalante SD Eibar
66' Wissel SD Eibar Wissel P. De Blasis voor T. Inui SD Eibar
66' Wissel SD Eibar Wissel Quique voor S. Enrich SD Eibar
68' Wissel FC Barcelona Wissel S. Umtiti voor G. Pique FC Barcelona
72' Wissel FC Barcelona Wissel M. Braithwaite voor A. Griezmann FC Barcelona
83' Wissel SD Eibar Wissel S. Cristoforo voor E. Exposito SD Eibar
85' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Diop SD Eibar
87' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona 4-0
89' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Arthur FC Barcelona 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Eibar
Opstellingen Barcelona - Eibar
De opstellingen van Barcelona en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Eibar

Barcelona en Eibar treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Eibar in de Primera División vond plaats op 19 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Eibar slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Barcelona 10
Winst Eibar 0
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 2e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 16e plaats.