Nabeschouwing Getafe - Leganés (2-0) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 19 oktober 2019 - 18:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Getafe het zaterdag 19 oktober 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Leganés (2-0)

Het Primera División duel tussen Getafe en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 2-0 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Angel, waarmee Getafe met 1-0 de leiding nam. Getafe vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Angel op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Getafe.

LIVE Getafe - Leganés 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Rosales Leganés
46' Wissel Getafe Wissel Angel voor J. Molina Getafe
56' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Mesa Leganés
60' Wissel Getafe Wissel Kenedy voor R. Garcia Getafe
64' Doelpunt Getafe Doelpunt Angel met assist van Kenedy Getafe 1-0
67' Wissel Leganés Wissel M. Braithwaite voor Sabin Leganés
68' Wissel Leganés Wissel Y. En Nesyri voor R. Mesa Leganés
74' Wissel Leganés Wissel Oscar voor U. Bustinza Leganés
77' Gele kaart Leganés Gele kaart voor K. Omeruo Leganés
84' Wissel Getafe Wissel D. Timor voor Jason Getafe
84' Doelpunt Getafe Doelpunt Angel met assist van M. Arambarri Getafe 2-0
91' Gele kaart Getafe Gele kaart voor A. Nyom Getafe
92' Gele kaart Leganés Gele kaart voor D. Siovas Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Leganés
Opstellingen Getafe - Leganés
De opstellingen van Getafe en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Leganés zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Leganés

Getafe en Leganés treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Leganés in de Primera División vond plaats op 30 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leganés. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Getafe als Leganés wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Getafe 1
Winst Leganés 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 12e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 20e plaats.