Nabeschouwing Atlético Madrid - Real Valladolid (1-0) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 20 juni 2020 - 22:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Atlético Madrid het zaterdag 20 juni 2020 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Real Valladolid (1-0)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Real Valladolid is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 1-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door Vitolo, waarmee Atlético Madrid met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Atlético Madrid dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pablo González Fuertes, waardoor Atlético Madrid de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Atlético Madrid - Real Valladolid 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Real Valladolid Wissel Rubén Alcaraz voor Fede Real Valladolid
46' Wissel Real Valladolid Wissel Miguel De la Fuente voor Sergi Guardiola Real Valladolid
56' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor T. Partey Atlético Madrid
57' Wissel Atlético Madrid Wissel Y. Carrasco voor H. Herrera Atlético Madrid
57' Wissel Atlético Madrid Wissel Koke voor T. Lemar Atlético Madrid
59' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Hermoso Atlético Madrid
64' Wissel Atlético Madrid Wissel Waldo Rubio voor Atlético Madrid
64' Wissel Atlético Madrid Wissel Á. Correa voor João Félix Atlético Madrid
64' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Diego Costa Morata Real Valladolid
69' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Y. Carrasco Atlético Madrid
73' Wissel Real Valladolid Wissel Óscar Plano voor Waldo Rubio Real Valladolid
73' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor Llorente Atlético Madrid
75' Wissel Real Valladolid Wissel Kike Pérez voor Matheus Fernandes Real Valladolid
75' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Diego Costa Atlético Madrid
81' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Vitolo met assist van Diego Costa Atlético Madrid 1-0
83' Wissel Real Valladolid Wissel E. Ünal voor Javier Sánchez Real Valladolid
88' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Míchel Real Valladolid
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Real Valladolid
Opstellingen Atlético Madrid - Real Valladolid
De opstellingen van Atlético Madrid en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Real Valladolid

Atlético Madrid en Real Valladolid treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Real Valladolid in de Primera División vond plaats op 6 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Real Valladolid slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 9
Winst Real Valladolid 2
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 4e positie staat, terwijl we Real Valladolid terugvinden op de 15e plaats.