Nabeschouwing Barcelona - Leganés (2-0) || Primera División 2019/2020

Dinsdag 16 juni 2020 - 22:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Barcelona het dinsdag 16 juni 2020 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Leganés (2-0)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door A. Fati, waarmee FC Barcelona met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 69e minuut voor dat FC Barcelona via L. Messi op 2-0 kwam te staan. In de 95e minuut moest Leganés verder met een man minder nadat J. een rode kaart had gekregen. Het lukte Barcelona in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Barcelona.

LIVE Barcelona - Leganés 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Leganés Gele kaart voor U. Bustinza Leganés
42' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Fati met assist van F. Junior FC Barcelona 1-0
46' Wissel Leganés Wissel R. Assale voor R. Mesa Leganés
54' Wissel FC Barcelona Wissel N. Semedo voor S. Roberto FC Barcelona
54' Wissel FC Barcelona Wissel L. Suarez voor A. Fati FC Barcelona
63' Wissel FC Barcelona Wissel A. Vidal voor S. Busquets FC Barcelona
63' Wissel Leganés Wissel I. Amadou voor J. Eraso Leganés
68' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Perez Leganés
69' Penalty FC Barcelona Penalty L. Messi FC Barcelona 2-0
71' Wissel Leganés Wissel G. Carrillo voor Guerrero Leganés
71' Wissel Leganés Wissel K. Rodrigues voor J. Silva Leganés
73' Wissel FC Barcelona Wissel S. Umtiti voor G. Pique FC Barcelona
73' Wissel FC Barcelona Wissel R. Puig voor Arthur FC Barcelona
82' Gele kaart Leganés Gele kaart voor C. Awaziem Leganés
83' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Umtiti FC Barcelona
84' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor R. Puig FC Barcelona
84' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor C. Lenglet FC Barcelona
85' Wissel Leganés Wissel B. Gil voor Recio Leganés
89' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor F. Junior FC Barcelona
93' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor I. Rakitic FC Barcelona
95' Rode kaart Leganés Rode kaart voor J. Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Leganés
Opstellingen Barcelona - Leganés
De opstellingen van Barcelona en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leganés zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Leganés

Barcelona en Leganés treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Leganés in de Primera División vond plaats op 23 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Leganés slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Barcelona 6
Winst Leganés 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 1e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 19e plaats.