Nabeschouwing Deportivo Alavés - Mallorca (2-0) || Primera División 2019/2020

Zondag 29 september 2019 - 16:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Deportivo Alavés het zondag 29 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Mallorca (2-0)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 2-0 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 76 minuten. L. Perez maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Deportivo Alavés vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Deportivo Alavés opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het Joselu die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Deportivo Alavés.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés.

LIVE Deportivo Alavés - Mallorca 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Wakaso Deportivo Alavés
33' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor L. Junior Mallorca
50' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor X. Navarro Deportivo Alavés
58' Wissel Deportivo Alavés Wissel L. Perez voor J. Guidetti Deportivo Alavés
66' Wissel Mallorca Wissel D. Rodriguez voor A. Febas Mallorca
76' Penalty Deportivo Alavés Penalty L. Perez Deportivo Alavés 1-0
77' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor I. Baba Mallorca
78' Wissel Mallorca Wissel A. Cabrera voor L. Junior Mallorca
78' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor S. Sevilla Mallorca
79' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor M. Valjent Mallorca
83' Wissel Deportivo Alavés Wissel O. Burke voor A. Vidal Deportivo Alavés
86' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Joselu met assist van O. Burke Deportivo Alavés 2-0
88' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. Pons voor L. Rioja Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Mallorca
Opstellingen Deportivo Alavés - Mallorca
De opstellingen van Deportivo Alavés en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Mallorca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Mallorca

Deportivo Alavés en Mallorca treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Mallorca in de Primera División vond plaats op 14 april 2006 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Mallorca favoriet. 1 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 0
Winst Mallorca 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 17e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 19e plaats.