Nabeschouwing Espanyol - Levante (1-3) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 20 juni 2020 - 14:00 uur



In de Primera División 2019/2020 neemt Espanyol het zaterdag 20 juni 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Levante (1-3)

Het Primera División duel tussen Espanyol en Levante is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 1-3 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door B. Mayoral, waarmee Levante met 0-1 de leiding nam. Espanyol kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Lopez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette E. Bardhi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Levante de leiding in de wedstrijd nam.

Na 87 minuten was het A. Pedrosa die de bal in eigen doel werkte, waardoor Levante op 1-3 kwam te staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Levante.

Wedstrijdstatistieken Espanyol - Levante
Goals
1
3
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
11
14
Schoten op doel
4
7
Aanvallen
99
82
Gevaarlijke aanvallen
57
31
Passes
348
417
Overtredingen
12
9
Buitenspel
2
1
Corners
8
5
Wissels
5
5
LIVE Espanyol - Levante 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Levante Doelpunt B. Mayoral Levante 0-1
16' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor L. Cabrera Espanyol
28' Doelpunt Espanyol Doelpunt D. Lopez met assist van L. Cabrera Espanyol 1-1
37' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor D. Vila Espanyol
62' Wissel Levante Wissel J. Morales voor B. Mayoral Levante
63' Wissel Levante Wissel Hernani voor G. Melero Levante
67' Doelpunt Levante Doelpunt E. Bardhi Levante 1-2
68' Wissel Espanyol Wissel S. Darder voor Wu Lei Espanyol
72' Wissel Levante Wissel N. Radoja voor N. Vukcevic Levante
76' Wissel Espanyol Wissel A. Pedrosa voor D. Vila Espanyol
76' Wissel Espanyol Wissel F. Ferreyra voor V. Sanchez Espanyol
83' Wissel Espanyol Wissel Pipa voor J. Lopez Espanyol
83' Wissel Espanyol Wissel M. Vargas voor O. Melendo Espanyol
85' Wissel Levante Wissel P. Martinez voor M. Roger Levante
85' Wissel Levante Wissel B. Gonzalez voor J. Campana Levante
87' Eigen doelpunt Levante Eigen doelpunt A. Pedrosa Levante 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Levante
Opstellingen Espanyol - Levante
De opstellingen van Espanyol en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Espanyol - Levante

Espanyol en Levante treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Levante in de Primera División vond plaats op 27 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 21 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Espanyol als Levante wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 9 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Espanyol 6
Winst Levante 6
Gelijkspel 9
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Espanyol op een 19e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Espanyol - Levante Opstelling Espanyol Opstelling Levante Live Espanyol - Levante Live Espanyol - Levante kijken Espanyol - Levante kijken Live Espanyol - Levante stream Espanyol - Levante Fox Sports Nabeschouwing Espanyol - Levante Uitslag Espanyol - Levante Statistieken Espanyol - Levante Primera División 2019/2020 Espanyol - Levante wedden Espanyol - Levante gokken Espanyol - Levante Unibet