Nabeschouwing Granada - Leganés (1-0) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 18:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Granada het zaterdag 28 september 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Leganés (1-0)

Het Primera División duel tussen Granada en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 1-0 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door A. Puertas, waarmee Granada met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Leganés dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Granada.

LIVE Granada - Leganés 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Leganés Gele kaart voor M. Navarro Leganés
28' Doelpunt Granada Doelpunt A. Puertas met assist van R. Soldado Granada 1-0
39' Wissel Leganés Wissel R. Mesa voor R. Perez Leganés
51' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Puertas Granada
46' Wissel Leganés Wissel A. Jose voor M. Navarro Leganés
60' Wissel Granada Wissel C. Fernandez voor R. Azeez Granada
65' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Mesa Leganés
66' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Machis Granada
70' Wissel Granada Wissel A. Vadillo voor D. Machis Granada
71' Wissel Leganés Wissel G. Carrillo voor Oscar Leganés
72' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Soldado Granada
80' Wissel Granada Wissel J. Martinez voor R. Soldado Granada
80' Gele kaart Leganés Gele kaart voor K. Omeruo Leganés
87' Gele kaart Leganés Gele kaart voor C. Awaziem Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Leganés
Opstellingen Granada - Leganés
De opstellingen van Granada en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leganés zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Leganés

Granada en Leganés treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Leganés in de Primera División vond plaats op 4 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leganés. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Leganés favoriet. 2 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Granada. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Granada 0
Winst Leganés 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 6e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 20e plaats.