Nabeschouwing Granada - Real Betis (1-0) || Primera División 2019/2020

Zondag 27 oktober 2019 - 14:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Granada het zondag 27 oktober 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Real Betis (1-0)

Het Primera División duel tussen Granada en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 1-0 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door A. Vadillo, waarmee Granada met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Granada uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Granada - Real Betis 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Machis Granada
12' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor J. Garcia Real Betis
24' Gele kaart Granada Gele kaart voor Y. Herrera Granada
29' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor N. Fekir Real Betis
45' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Z. Feddal Real Betis
60' Wissel Granada Wissel Y. Brice voor Y. Herrera Granada
61' Doelpunt Granada Doelpunt A. Vadillo met assist van C. Fernandez Granada 1-0
72' Wissel Real Betis Wissel Joaquin voor J. Garcia Real Betis
72' Wissel Real Betis Wissel A. Moreno voor Alfonso Real Betis
74' Wissel Granada Wissel R. Soldado voor A. Vadillo Granada
75' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Soldado Granada
78' Wissel Real Betis Wissel B. Iglesias voor Z. Feddal Real Betis
79' Wissel Granada Wissel J. Martinez voor C. Fernandez Granada
79' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Joaquin Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Real Betis
Opstellingen Granada - Real Betis
De opstellingen van Granada en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Real Betis

Granada en Real Betis treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Real Betis in de Primera División vond plaats op 17 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Granada favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Real Betis slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Granada 4
Winst Real Betis 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 5e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.