Nabeschouwing Leganés - Granada (0-0) || Primera División 2019/2020

Maandag 22 juni 2020 - 22:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Leganés het maandag 22 juni 2020 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Granada (0-0)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Leganés en Granada geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Leganés kreeg in de 65e minuut een strafschop toegekend, die door Guerrero werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Leganés en Granada gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Leganés, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Leganés - Granada 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Leganés Gele kaart voor U. Bustinza Leganés
22' Wissel Leganés Wissel Oscar voor G. Carrillo Leganés
23' Gele kaart Granada Gele kaart voor Antonin Granada
36' Gele kaart Leganés Gele kaart voor J. Silva Leganés
45' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Machis Granada
46' Wissel Leganés Wissel R. Mesa voor J. Eraso Leganés
46' Wissel Leganés Wissel R. Assale voor Oscar Leganés
46' Wissel Granada Wissel C. Fernandez voor 567369 Granada
46' Wissel Granada Wissel Y. Brice voor R. Azeez Granada
50' Gele kaart Leganés Gele kaart voor K. Rodrigues Leganés
56' Wissel Leganés Wissel R. Rosales voor Recio Leganés
63' Gele kaart Granada Gele kaart voor C. Neva Granada
65' Penalty gemist Leganés Penalty gemist Guerrero Leganés
66' Wissel Granada Wissel Fede voor R. Soldado Granada
74' Gele kaart Granada Gele kaart voor Y. Herrera Granada
77' Wissel Granada Wissel V. Diaz voor C. Neva Granada
81' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Perez Leganés
82' Wissel Leganés Wissel B. Gil voor K. Rodrigues Leganés
94' Wissel Granada Wissel G. Dias voor D. Machis Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Granada
Opstellingen Leganés - Granada
De opstellingen van Leganés en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Granada zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Granada

Leganés en Granada treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Granada in de Primera División vond plaats op 28 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Leganés favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Granada slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Leganés 2
Winst Granada 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 19e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 9e plaats.