Nabeschouwing Levante - Atlético Madrid (0-1) || Primera División 2019/2020

Dinsdag 23 juni 2020 - 19:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Levante het dinsdag 23 juni 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Camilo Cano in La Nucía.

Via de Levante - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Atlético Madrid (0-1)

Het Primera División duel tussen Levante en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 0-1 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van B. Gonzalez zette Atlético Madrid op een 0-1 voorsprong in de 15e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Atlético Madrid.

LIVE Levante - Atlético Madrid 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Eigen doelpunt Atlético Madrid Eigen doelpunt B. Gonzalez Atlético Madrid 0-1
27' Gele kaart Levante Gele kaart voor Coke Levante
50' Gele kaart Levante Gele kaart voor N. Vukcevic Levante
59' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Correa voor M. Llorente Atlético Madrid
59' Wissel Atlético Madrid Wissel J. Gimenez voor M. Hermoso Atlético Madrid
60' Wissel Atlético Madrid Wissel Joao Felix voor Y. Carrasco Atlético Madrid
60' Wissel Levante Wissel J. Miramon voor M. Roger Levante
60' Wissel Levante Wissel J. Morales voor Coke Levante
60' Wissel Levante Wissel J. Campana voor N. Vukcevic Levante
69' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Saul Atlético Madrid
70' Wissel Levante Wissel B. Mayoral voor S. Leon Levante
80' Wissel Atlético Madrid Wissel H. Herrera voor D. Costa Atlético Madrid
81' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. Morales Levante
82' Wissel Levante Wissel Hernani voor E. Bardhi Levante
84' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Morata voor Thomas Atlético Madrid
92' Gele kaart Levante Gele kaart voor Tono Levante
92' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Morata Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Atlético Madrid
Opstellingen Levante - Atlético Madrid
De opstellingen van Levante en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Atlético Madrid

Levante en Atlético Madrid treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 4 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 14 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Levante. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Levante 4
Winst Atlético Madrid 14
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 11e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 3e plaats.