Nabeschouwing Mallorca - Barcelona (0-4) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 13 juni 2020 - 22:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Mallorca het zaterdag 13 juni 2020 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de Mallorca - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Barcelona (0-4)

Het Primera División duel tussen Mallorca en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 0-4 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Barcelona kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van A. Vidal. FC Barcelona vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Braithwaite op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van FC Barcelona, waarmee J. Alba zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Barcelona in de 93e minuut, nadat L. Messi de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Barcelona.

LIVE Mallorca - Barcelona 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Vidal met assist van J. Alba FC Barcelona 0-1
37' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt M. Braithwaite met assist van L. Messi FC Barcelona 0-2
42' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor A. Vidal FC Barcelona
46' Wissel Mallorca Wissel F. Gamez voor J. Sastre Mallorca
46' Wissel Mallorca Wissel L. Junior voor Cucho Mallorca
46' Wissel FC Barcelona Wissel I. Rakitic voor A. Vidal FC Barcelona
57' Wissel FC Barcelona Wissel L. Suarez voor A. Griezmann FC Barcelona
57' Wissel Mallorca Wissel I. Baba voor M. Pedraza Mallorca
71' Wissel FC Barcelona Wissel N. Semedo voor S. Roberto FC Barcelona
71' Wissel FC Barcelona Wissel Arthur voor S. Busquets FC Barcelona
73' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor J. Alba FC Barcelona
80' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt J. Alba met assist van L. Messi FC Barcelona 0-3
85' Wissel Mallorca Wissel Y. Salibur voor S. Sevilla Mallorca
85' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor A. Budimir Mallorca
85' Wissel FC Barcelona Wissel F. Junior voor F. de Jong FC Barcelona
86' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor D. Rodriguez Mallorca
93' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van L. Suarez FC Barcelona 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Barcelona
Opstellingen Mallorca - Barcelona
De opstellingen van Mallorca en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Barcelona

Mallorca en Barcelona treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Barcelona in de Primera División vond plaats op 7 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 14 keer wist de ploeg van Mallorca te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Mallorca. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Mallorca 2
Winst Barcelona 14
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 18e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 1e plaats.