Nabeschouwing Osasuna - Getafe (0-0) || Primera División 2019/2020

Zondag 5 juli 2020 - 19:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Osasuna het zondag 5 juli 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Getafe (0-0)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Osasuna en Getafe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Osasuna en Getafe gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mario Melero López niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Osasuna - Getafe 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Osasuna Wissel A. Jose voor M. Cardona Osasuna
16' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Oier Osasuna
37' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Aridane Osasuna
39' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor R. Navas Osasuna
52' Wissel Getafe Wissel Chema voor X. Etxeita Getafe
68' Wissel Getafe Wissel D. Timor voor D. Suarez Getafe
69' Wissel Osasuna Wissel R. Torres voor E. Barja Osasuna
70' Wissel Osasuna Wissel R. Garcia voor Adrian Osasuna
71' Gele kaart Getafe Gele kaart voor J. Mata Getafe
79' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor I. Perez Osasuna
81' Wissel Osasuna Wissel N. Vidal voor F. Roncaglia Osasuna
81' Wissel Osasuna Wissel F. Merida voor I. Perez Osasuna
85' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Cucu Getafe
87' Gele kaart Getafe Gele kaart voor J. Molina Getafe
87' Wissel Getafe Wissel H. Duro voor J. Molina Getafe
93' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Chema Getafe
95' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor A. Jose Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Getafe
Opstellingen Osasuna - Getafe
De opstellingen van Osasuna en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Getafe

Osasuna en Getafe treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Getafe in de Primera División vond plaats op 10 november 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Getafe favoriet. 8 keer wist de ploeg van Osasuna te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Osasuna. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Osasuna 4
Winst Getafe 8
Gelijkspel 7
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 11e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 6e plaats.