Nabeschouwing Real Valladolid - Leganés (2-2) || Primera División 2019/2020

Vrijdag 3 januari 2020 - 19:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Real Valladolid het vrijdag 3 januari 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Leganés (2-2)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Real Valladolid en Leganés geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Leganés kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Braithwaite. Real Valladolid kwam in de 8e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Unal, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 13e minuut zette R. Mesa zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Leganés de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Unal de 2-2 maakte voor Real Valladolid. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Real Valladolid - Leganés 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Leganés Doelpunt M. Braithwaite met assist van Y. En Nesyri Leganés 0-1
7' Gele kaart Leganés Gele kaart voor J. Silva Leganés
8' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt E. Unal met assist van S. Guardiola Real Valladolid 1-1
13' Doelpunt Leganés Doelpunt R. Mesa Leganés 1-2
58' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Mesa Leganés
58' Wissel Real Valladolid Wissel S. Ramirez voor Toni Real Valladolid
59' Wissel Real Valladolid Wissel Michel voor J. Moyano Real Valladolid
68' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor R. Alcaraz Real Valladolid
79' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt E. Unal met assist van M. Salisu Real Valladolid 2-2
80' Wissel Leganés Wissel G. Carrillo voor Oscar Leganés
84' Wissel Leganés Wissel R. Tarin voor K. Omeruo Leganés
86' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor S. Guardiola Real Valladolid
86' Wissel Leganés Wissel A. Ruibal Garcia voor R. Rosales Leganés
90' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor E. Unal Real Valladolid
92' Wissel Real Valladolid Wissel P. Hervias voor Antonito Real Valladolid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Valladolid - Leganés
Opstellingen Real Valladolid - Leganés
De opstellingen van Real Valladolid en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Leganés zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Leganés

Real Valladolid en Leganés treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Valladolid en Leganés in de Primera División vond plaats op 4 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leganés. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Leganés favoriet. 2 keer wist de ploeg van Real Valladolid te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Real Valladolid. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Valladolid 0
Winst Leganés 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Valladolid op een 14e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.