Nabeschouwing Real Valladolid - Levante (0-0) || Primera División 2019/2020

Woensdag 1 juli 2020 - 22:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Real Valladolid het woensdag 1 juli 2020 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Levante (0-0)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Real Valladolid en Levante geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Real Valladolid kreeg in de 97e minuut een strafschop toegekend, die door E. Unal werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Real Valladolid en Levante gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Real Valladolid, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Kort daarna blies scheidsrechter David Medié Jiménez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Real Valladolid - Levante 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Bardhi Levante
29' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor W. Rubio Real Valladolid
48' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Michel Real Valladolid
63' Wissel Levante Wissel Hernani voor R. Rochina Levante
64' Wissel Real Valladolid Wissel S. Guardiola voor W. Rubio Real Valladolid
69' Wissel Levante Wissel J. Miramon voor Coke Levante
69' Wissel Levante Wissel C. Clerc voor Tono Levante
74' Wissel Real Valladolid Wissel Toni voor P. Hervias Real Valladolid
79' Wissel Levante Wissel S. Leon voor M. Roger Levante
79' Wissel Levante Wissel J. Morales voor B. Mayoral Levante
84' Wissel Real Valladolid Wissel Fede voor Michel Real Valladolid
97' Penalty gemist Real Valladolid Penalty gemist E. Unal Real Valladolid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Valladolid - Levante
Opstellingen Real Valladolid - Levante
De opstellingen van Real Valladolid en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Levante

Real Valladolid en Levante treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Valladolid en Levante in de Primera División vond plaats op 31 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Levante. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Real Valladolid favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Levante slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Valladolid 4
Winst Levante 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Valladolid op een 14e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 11e plaats.