Nabeschouwing Sevilla - Osasuna (3-2) || Primera División 2019/2020

Zondag 1 maart 2020 - 12:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Sevilla het zondag 1 maart 2020 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Osasuna (3-2)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Y. En Nesyri, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Ocampos op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut moest Osasuna verder met een man minder nadat S. Herrera een rode kaart had gekregen.

In de 64e minuut was het Osasuna dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Aridane. In de 74e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Osasuna speler R. Torres. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Sevilla dat via Y. En Nesyri nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 93e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Carlos del Cerro Grande bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Sevilla.

LIVE Sevilla - Osasuna 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Sevilla Doelpunt Y. En Nesyri met assist van O. Torres Sevilla 1-0
15' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Fernando Sevilla
32' Wissel Sevilla Wissel N. Gudelj voor Fernando Sevilla
46' Doelpunt Sevilla Doelpunt L. Ocampos met assist van O. Torres Sevilla 2-0
54' Rode kaart Osasuna Rode kaart voor S. Herrera Osasuna
56' Wissel Osasuna Wissel Ruben voor A. Jose Osasuna
64' Doelpunt Osasuna Doelpunt Aridane met assist van R. Torres Osasuna 2-1
66' Wissel Sevilla Wissel Suso voor Rony Lopes Sevilla
74' Penalty Osasuna Penalty R. Torres Osasuna 2-2
75' Wissel Sevilla Wissel L. de Jong voor F. Vazquez Sevilla
76' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Enric Osasuna
79' Wissel Osasuna Wissel R. Garcia voor A. Latorre Osasuna
84' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor O. Torres Sevilla
85' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Brasanac Osasuna
90' Wissel Osasuna Wissel U. Garcia voor R. Torres Osasuna
93' Doelpunt Sevilla Doelpunt Y. En Nesyri met assist van J. Kounde Sevilla 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Osasuna
Opstellingen Sevilla - Osasuna
De opstellingen van Sevilla en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Osasuna

Sevilla en Osasuna treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Osasuna in de Primera División vond plaats op 8 december 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sevilla 11
Winst Osasuna 4
Gelijkspel 6
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 5e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 12e plaats.