Nabeschouwing Villarreal - Barcelona (1-4) || Primera División 2019/2020

Zondag 5 juli 2020 - 22:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Villarreal het zondag 5 juli 2020 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Barcelona (1-4)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 1-4 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van P. F. Torres zette FC Barcelona op een 0-1 voorsprong in de 3e minuut van de wedstrijd. Villarreal kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Moreno, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 20e minuut zette L. Suarez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Barcelona de leiding in de wedstrijd nam.

Na 45 minuten werd de voorsprong voor FC Barcelona vergroot nadat A. Griezmann de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 86e minuut wist A. Fati namens FC Barcelona de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Carlos del Cerro Grande bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Barcelona.

LIVE Villarreal - Barcelona 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Eigen doelpunt FC Barcelona Eigen doelpunt P. F. Torres FC Barcelona 0-1
14' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno Villarreal 1-1
18' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor P. F. Torres Villarreal
20' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suarez met assist van L. Messi FC Barcelona 1-2
36' Wissel Villarreal Wissel C. Bacca voor P. Alcacer Villarreal
45' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Griezmann met assist van L. Messi FC Barcelona 1-3
46' Wissel Villarreal Wissel Bruno voor Iborra Villarreal
46' Wissel Villarreal Wissel M. Gomez voor G. Moreno Villarreal
56' Wissel Villarreal Wissel M. Trigueros voor S. Cazorla Villarreal
60' Wissel FC Barcelona Wissel I. Rakitic voor L. Suarez FC Barcelona
60' Wissel FC Barcelona Wissel R. Puig voor N. Semedo FC Barcelona
70' Wissel Villarreal Wissel F. Nino voor C. Bacca Villarreal
72' Wissel FC Barcelona Wissel A. Fati voor A. Griezmann FC Barcelona
73' Wissel FC Barcelona Wissel M. Braithwaite voor S. Busquets FC Barcelona
82' Wissel FC Barcelona Wissel R. Araujo voor G. Pique FC Barcelona
86' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Fati met assist van J. Alba FC Barcelona 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Barcelona
Opstellingen Villarreal - Barcelona
De opstellingen van Villarreal en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Barcelona

Villarreal en Barcelona treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Barcelona in de Primera División vond plaats op 24 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 18 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Villarreal. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Villarreal 3
Winst Barcelona 18
Gelijkspel 6
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 5e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 2e plaats.