Nabeschouwing Antwerp - Mechelen (0-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Antwerp het zaterdag 17 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Mechelen (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 0-1 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Antwerp kreeg in de 49e minuut een strafschop toegekend, die door Toby Alderweireld werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 57 minuten was het Kerim Mrabti die Mechelen op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Mechelen uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Antwerp - Mechelen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Ngalayel Mukau Mechelen
47' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Islam Slimani Mechelen
49' Penalty gemist Antwerp Penalty gemist Toby Alderweireld Toby Alderweireld Antwerp
49' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Chidera Ejuke Antwerp
53' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Jacob Ondrejka Antwerp
57' Doelpunt Mechelen Doelpunt Kerim Mrabti met assist van Islam Slimani Mechelen 0-1
59' Wissel Antwerp Wissel George Ilenikhena voor Jacob Ondrejka Antwerp
60' Wissel Antwerp Wissel Alhassan Yusuf voor Mahamadou Doumbia Antwerp
70' Wissel Mechelen Wissel Lion Lauberbach voor Islam Slimani Mechelen
70' Wissel Mechelen Wissel Patrick Pflücke voor Geoffry Hairemans Mechelen
72' Wissel Antwerp Wissel Victor Udoh voor Jürgen Ekkelenkamp Antwerp
77' Wissel Mechelen Wissel Sandy Walsh voor Bill Antonio Mechelen
77' Wissel Mechelen Wissel Nikola Storm  voor Kerim Mrabti Mechelen
83' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Besnik Hasi Mechelen
84' Wissel Mechelen Wissel Mory Konaté voor Munashe Garananga Mechelen
84' Wissel Antwerp Wissel Eliot Matazo voor Mandela Keita Antwerp
84' Wissel Antwerp Wissel Gyrano Kerk voor Chidera Ejuke Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Mechelen
Opstellingen Antwerp - Mechelen
De opstellingen van Antwerp en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mechelen zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.