Nabeschouwing AS Eupen - Antwerp (1-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 28 januari 2024 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt AS Eupen het zondag 28 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Antwerp (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 1-0 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Brandon Baiye, waarmee AS Eupen met 1-0 de leiding nam. Antwerp kreeg via Vincent Janssen in de 69e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Wesli De Cremer de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van AS Eupen.

LIVE AS Eupen - Antwerp 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Brandon Baiye AS Eupen 1-0
32' Brandon Baiye AS Eupen
45' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Alfred Finnbogason AS Eupen
47' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Vincent Janssen Antwerp
46' Wissel Antwerp Wissel Mahamadou Doumbia voor Owen Wijndal Antwerp
46' Wissel Antwerp Wissel Jelle Bataille voor Milan Smits Antwerp
54' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Zeno Van Den Bosch Antwerp
61' Vincent Janssen Antwerp
67' Wissel AS Eupen Wissel Miloš Pantović voor Jerome Deom AS Eupen
67' Wissel AS Eupen Wissel Regan Charles-Cook voor Isaac Nuhu AS Eupen
67' Wissel AS Eupen Wissel Renaud Emond voor Alfred Finnbogason AS Eupen
68' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Jason Davidson AS Eupen
69' Penalty gemist Antwerp Penalty gemist Vincent Janssen Vincent Janssen Antwerp
79' Wissel Antwerp Wissel Kobe Corbanie voor Jürgen Ekkelenkamp Antwerp
79' Wissel Antwerp Wissel Gyrano Kerk voor Chidera Ejuke Antwerp
79' Wissel Antwerp Wissel Jacob Ondrejka voor Arbnor Muja Antwerp
81' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Renaud Emond AS Eupen
81' Wissel AS Eupen Wissel Amadou Keita  voor Gary Magnee AS Eupen
92' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Amadou Keita  AS Eupen
92' Wissel AS Eupen Wissel Jan Král voor Kevin Möhwald AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Antwerp
Opstellingen AS Eupen - Antwerp
De opstellingen van AS Eupen en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Antwerp zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.