Nabeschouwing AS Eupen - Mechelen (0-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 4 februari 2024 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt AS Eupen het zondag 4 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Mechelen (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui geëindigd in een 0-1 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Daam Foulon, waarmee Mechelen met 0-1 de leiding nam. In de 97e minuut moest Jerome Deom van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest AS Eupen verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui, waardoor Mechelen de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE AS Eupen - Mechelen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

63' Wissel AS Eupen Wissel Jerome Deom voor Amadou Keita  AS Eupen
63' Wissel AS Eupen Wissel Alfred Finnbogason voor Miloš Pantović AS Eupen
63' Wissel Mechelen Wissel Munashe Garananga voor Sandy Walsh Mechelen
63' Wissel AS Eupen Wissel Isaac Nuhu voor Regan Charles-Cook AS Eupen
63' Wissel Mechelen Wissel Rob Schoofs  voor Patrick Pflücke Mechelen
64' Doelpunt Mechelen Doelpunt Daam Foulon met assist van Rob Schoofs  Mechelen 0-1
77' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Oleksandr Filin AS Eupen
78' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Florian Kohfeldt AS Eupen
83' Wissel Mechelen Wissel Jannes Van Hecke voor Bill Antonio Mechelen
86' Wissel AS Eupen Wissel Jan Král voor Kevin Möhwald AS Eupen
86' Wissel AS Eupen Wissel Shayne Pattynama voor Jason Davidson AS Eupen
97' Rode kaart AS Eupen Rode kaart voor Jerome Deom AS Eupen
93' Wissel Mechelen Wissel Dirk Asare voor Geoffry Hairemans Mechelen
93' Wissel Mechelen Wissel Bilal Bafdili voor Lion Lauberbach Mechelen
96' Jerome Deom AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Mechelen
Opstellingen AS Eupen - Mechelen
De opstellingen van AS Eupen en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.