Nabeschouwing AS Eupen - Sporting Charleroi (2-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 18:15 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt AS Eupen het zaterdag 28 oktober 2023 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Sporting Charleroi (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Jasper Vergoote geëindigd in een 2-0 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door Jan Král, waarmee AS Eupen met 1-0 de leiding nam. AS Eupen vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kevin Möhwald op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor AS Eupen.

LIVE AS Eupen - Sporting Charleroi 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Amadou Keita  AS Eupen
20' Nikola Štulić Sporting Charleroi
26' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Stefan Knežević Sporting Charleroi
34' Wissel Sporting Charleroi Wissel Mehdi Boukamir voor Damien Marcq Sporting Charleroi
40' Wissel AS Eupen Wissel Brandon Baiye voor Amadou Keita  AS Eupen
45' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Jan Král met assist van Isaac Christie-Davies AS Eupen 1-0
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel Youssouph Badji voor Ryota Morioka Sporting Charleroi
54' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Kevin Möhwald met assist van Gary Magnee AS Eupen 2-0
57' Wissel Sporting Charleroi Wissel Antoine Bernier voor Vetle Dragsnes Sporting Charleroi
71' Wissel Sporting Charleroi Wissel Roméo Monticelli voor Parfait Guiagon Sporting Charleroi
71' Wissel AS Eupen Wissel Daan Heymans voor Stefan Knežević AS Eupen
72' Wissel Sporting Charleroi Wissel Alfreð Finnbogason voor Kevin Möhwald Sporting Charleroi
76' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Roméo Monticelli Sporting Charleroi
83' Wissel AS Eupen Wissel Jason Davidson voor Yentl Van Genechten AS Eupen
83' Wissel AS Eupen Wissel Oleksandr Filin voor Miloš Pantović AS Eupen
83' Wissel AS Eupen Wissel Karol Lorenzo Youndje Sihom voor Isaac Christie-Davies AS Eupen
89' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Rune Paeshuyse AS Eupen
91' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Gary Magnee AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Sporting Charleroi
Opstellingen AS Eupen - Sporting Charleroi
De opstellingen van AS Eupen en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.