Nabeschouwing Cercle Brugge - Kortrijk (3-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Woensdag 20 december 2023 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Cercle Brugge het woensdag 20 december 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Kortrijk (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Kortrijk is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 3-0 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Thibo Somers, waarmee Cercle Brugge met 1-0 de leiding nam. Cercle Brugge vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kévin Denkey op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Cercle Brugge, waarmee Alan Minda zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wim Smet, waardoor Cercle Brugge dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cercle Brugge - Kortrijk 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' VAR: Afgekeurd doelpunt Alan Minda Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Alan Minda Cercle Brugge
21' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Jordan Varela Cercle Brugge
22' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Miron Muslić Cercle Brugge
30' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor M. El Idrissy Kortrijk
46' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Thibo Somers Cercle Brugge 1-0
47' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Kévin Denkey met assist van Yann Gboho Cercle Brugge 2-0
55' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Alan Minda met assist van Yann Gboho Cercle Brugge 3-0
56' Wissel Cercle Brugge Wissel Flávio Nazinho voor Jordan Varela Cercle Brugge
57' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor A. Sissako Kortrijk
62' Wissel Kortrijk Wissel A. Mighten voor M. Bruno Kortrijk
65' Wissel Cercle Brugge Wissel Jonas Lietaert voor Hugo Siquet Cercle Brugge
65' Wissel Cercle Brugge Wissel Kazeem Olaigbe voor Yann Gboho Cercle Brugge
76' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Hannes Van Der Bruggen Cercle Brugge
77' Wissel Kortrijk Wissel L. Audoor voor A. Sissako Kortrijk
81' Wissel Cercle Brugge Wissel Nils De Wilde voor Alan Minda Cercle Brugge
82' Wissel Cercle Brugge Wissel Senna Miangue voor Boris Popović Cercle Brugge
84' Wissel Kortrijk Wissel D. Seck voor M. El Idrissy Kortrijk
84' Wissel Kortrijk Wissel F. Avenatti voor I. Davies Kortrijk
91' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor M. Mampassi Kortrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Kortrijk
Opstellingen Cercle Brugge - Kortrijk
De opstellingen van Cercle Brugge en Kortrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kortrijk zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.