Nabeschouwing Cercle Brugge - Mechelen (2-3) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Cercle Brugge het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Mechelen (2-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 2-3 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Alan Minda, waarmee Cercle Brugge met 1-0 de leiding nam. Mechelen kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Kerim Mrabti, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette Felipe Augusto zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cercle Brugge de leiding in de wedstrijd nam.

Na 46 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Geoffry Hairemans de 2-2 maakte voor Mechelen. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Mechelen dat in de 85e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Bilal Bafdili de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jan Boterberg en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Mechelen.

LIVE Cercle Brugge - Mechelen 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Alan Minda met assist van Warleson Cercle Brugge 1-0
37' Wissel Mechelen Wissel Patrick Pflücke voor Bill Antonio Mechelen
41' Doelpunt Mechelen Doelpunt Kerim Mrabti met assist van Geoffry Hairemans Mechelen 1-1
44' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Felipe Augusto met assist van Boris Popović Cercle Brugge 2-1
46' Doelpunt Mechelen Doelpunt Geoffry Hairemans met assist van Kerim Mrabti Mechelen 2-2
51' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Mory Konaté Mechelen
46' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Munashe Garananga Mechelen
61' Wissel Cercle Brugge Wissel Kazeem Olaigbe voor Flávio Nazinho Cercle Brugge
61' Wissel Cercle Brugge Wissel Abu Francis voor Malamine Efekele Cercle Brugge
83' Wissel Cercle Brugge Wissel Jonas Lietaert voor Edgaras Utkus Cercle Brugge
84' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Félix Lemaréchal Cercle Brugge
84' Wissel Mechelen Wissel Bilal Bafdili voor Mory Konaté Mechelen
84' Wissel Mechelen Wissel Nikola Storm  voor Geoffry Hairemans Mechelen
85' Doelpunt Mechelen Doelpunt Bilal Bafdili Mechelen 2-3
88' Wissel Cercle Brugge Wissel Abdoul Kader Ouattara voor Félix Lemaréchal Cercle Brugge
97' Wissel Mechelen Wissel Jannes Van Hecke voor Rob Schoofs  Mechelen
97' Wissel Mechelen Wissel Sandy Walsh voor Munashe Garananga Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Mechelen
Opstellingen Cercle Brugge - Mechelen
De opstellingen van Cercle Brugge en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mechelen zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.