Nabeschouwing Cercle Brugge - Sint-Truiden (4-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 4 februari 2024 - 19:15 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Cercle Brugge het zondag 4 februari 2024 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Sint-Truiden (4-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 4-1 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Kévin Denkey, waarmee Cercle Brugge met 1-0 de leiding nam. Cercle Brugge vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Alan Minda op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Cercle Brugge, waarmee Kévin Denkey zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Cercle Brugge geen gas terug, waardoor in de 67e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Kazeem Olaigbe. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 97e minuut wist Joselpho Barnes namens Sint-Truiden de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Van Damme bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Cercle Brugge.

LIVE Cercle Brugge - Sint-Truiden 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Kévin Denkey met assist van Alan Minda Cercle Brugge 1-0
42' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Alan Minda met assist van Edgaras Utkus Cercle Brugge 2-0
46' Wissel Cercle Brugge Wissel Boris Popović voor Edgaras Utkus Cercle Brugge
54' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Kévin Denkey met assist van Alan Minda Cercle Brugge 3-0
58' Wissel Sint-Truiden Wissel Joselpho Barnes voor Rihito Yamamoto Sint-Truiden
58' Wissel Sint-Truiden Wissel Aboubakary Koita voor Mathias Delorge Sint-Truiden
67' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Kazeem Olaigbe met assist van Félix Lemaréchal Cercle Brugge 4-0
68' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Kahveh Zahiroleslam Sint-Truiden
69' Wissel Cercle Brugge Wissel Felipe Augusto voor Kazeem Olaigbe Cercle Brugge
69' Wissel Cercle Brugge Wissel Jordan Varela voor Flávio Nazinho Cercle Brugge
69' Wissel Sint-Truiden Wissel Abdoul Kader Ouattara voor Alan Minda Sint-Truiden
69' Wissel Cercle Brugge Wissel Robert-Jan Vanwesemael voor Jarne Steuckers Cercle Brugge
70' Wissel Sint-Truiden Wissel Ryoya Ogawa voor Eric Junior Bocat Sint-Truiden
75' Wissel Sint-Truiden Wissel Fatih Kaya voor Kahveh Zahiroleslam Sint-Truiden
77' Wissel Cercle Brugge Wissel Jonas Lietaert voor Hannes Van Der Bruggen Cercle Brugge
78' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Leonardo Lopes Cercle Brugge
93' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Thibo Somers Cercle Brugge
97' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Joselpho Barnes met assist van Ryoya Ogawa Sint-Truiden 4-1
91' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Robert-Jan Vanwesemael Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Sint-Truiden
Opstellingen Cercle Brugge - Sint-Truiden
De opstellingen van Cercle Brugge en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Thorsten Fink
Voorbeschouwing Cercle Brugge - Sint-Truiden

Cercle Brugge en Sint-Truiden treffen elkaar in de 24e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cercle Brugge en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 27 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cercle Brugge. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Cercle Brugge favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Sint-Truiden slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Cercle Brugge 12
Winst Sint-Truiden 5
Gelijkspel 6
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cercle Brugge op een 7e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 9e plaats.