Nabeschouwing Club Brugge - AS Eupen (4-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Club Brugge het zaterdag 10 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - AS Eupen (4-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 4-0 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Casper Nielsen, waarmee Club Brugge met 1-0 de leiding nam. Club Brugge vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ferran Jutglà op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Club Brugge, waarmee Andreas Skov Olsen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Club Brugge in de 78e minuut, nadat Brandon Mechele de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Club Brugge.

LIVE Club Brugge - AS Eupen 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Casper Nielsen Club Brugge 1-0
29' Wissel AS Eupen Wissel Amadou Keita  voor Gary Magnee AS Eupen
30' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Ferran Jutglà Club Brugge 2-0
67' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Oleksandr Filin AS Eupen
67' Wissel AS Eupen Wissel Yentl Van Genechten voor Rune Paeshuyse AS Eupen
68' Wissel AS Eupen Wissel Brandon Baiye voor Boris Lambert AS Eupen
68' Wissel AS Eupen Wissel Shayne Pattynama voor Miloš Pantović AS Eupen
73' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Brandon Baiye AS Eupen
75' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Andreas Skov Olsen met assist van Michał Skóraś Club Brugge 3-0
78' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Brandon Mechele met assist van Maxim De Cuyper Club Brugge 4-0
79' Wissel Club Brugge Wissel Víctor Barberá voor Antonio Nusa Club Brugge
79' Wissel Club Brugge Wissel Denis Odoi voor Éder Balanta Club Brugge
80' Wissel Club Brugge Wissel Kyriani Sabbe voor Bjorn Meijer Club Brugge
81' Wissel AS Eupen Wissel Alfred Finnbogason voor Kevin Möhwald AS Eupen
85' Wissel Club Brugge Wissel Shion Homma voor Ferran Jutglà Club Brugge
85' Wissel Club Brugge Wissel Bi Abdoul Kader Yameogo voor Jorne Spileers Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - AS Eupen
Opstellingen Club Brugge - AS Eupen
De opstellingen van Club Brugge en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Florian Kohfeldt
Voorbeschouwing Club Brugge - AS Eupen

Club Brugge en AS Eupen treffen elkaar in de 25e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en AS Eupen in de Jupiler Pro League vond plaats op 13 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl AS Eupen slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Club Brugge 12
Winst AS Eupen 1
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 3e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 15e plaats.