Nabeschouwing Gent - Mechelen (3-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Gent het zaterdag 20 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Mechelen (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 3-1 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Tarik Tissoudali, waarmee Gent met 1-0 de leiding nam. Mechelen kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Islam Slimani, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette Omri Gandelman zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Gent de leiding in de wedstrijd nam.

Na 75 minuten werd de voorsprong voor Gent vergroot nadat Hong Hyun-Seok de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Gent.

LIVE Gent - Mechelen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Islam Slimani Mechelen
23' Wissel Gent Wissel Stefan Mitrovic voor Ismaël Kandouss Gent
34' Gele kaart Gent Gele kaart voor Jordan Torunarigha Gent
37' Doelpunt Gent Doelpunt Tarik Tissoudali met assist van Archie Brown Gent 1-0
62' Doelpunt Mechelen Doelpunt Islam Slimani met assist van Daam Foulon Mechelen 1-1
65' Doelpunt Gent Doelpunt Omri Gandelman Gent 2-1
69' Wissel Mechelen Wissel Norman Bassette voor Nikola Storm Mechelen
69' Wissel Mechelen Wissel Ngalayel Mukau voor Mory Konaté Mechelen
69' Wissel Mechelen Wissel Patrick Pflücke voor Daam Foulon Mechelen
75' Doelpunt Gent Doelpunt Hong Hyun-Seok met assist van Tarik Tissoudali Gent 3-1
75' Wissel Gent Wissel Sven Kums   voor Hong Hyun-Seok Gent
76' Wissel Gent Wissel F. Surdez voor M. Fernandez-Pardo Gent
79' Wissel Mechelen Wissel Lion Lauberbach voor Islam Slimani Mechelen
80' Wissel Mechelen Wissel Geoffry Hairemans voor Kerim Mrabti Mechelen
89' Wissel Gent Wissel M. Sonko voor Tarik Tissoudali Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Mechelen
Opstellingen Gent - Mechelen
De opstellingen van Gent en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Mechelen zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.