Nabeschouwing Gent - Union Saint-Gilloise (1-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 26 november 2023 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Gent het zondag 26 november 2023 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Union Saint-Gilloise (1-1)

De Jupiler Pro League 2023/2024 wedstrijd tussen Gent en Union Saint-Gilloise geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 48 minuten. Julien De Sart maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Gent vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Union Saint-Gilloise kwam na 55 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Cameron Puertas, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Gent - Union Saint-Gilloise 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Mohamed Amoura  Union Saint-Gilloise
43' Gele kaart Gent Gele kaart voor Malick Fofana Gent
43' Gele kaart Gent Gele kaart voor Sven Kums Gent
48' Penalty Gent Penalty Julien De Sart Gent 1-0
55' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt Cameron Puertas Union Saint-Gilloise 1-1
56' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Kevin Rodríguez voor Dennis Eckert Ayensa Union Saint-Gilloise
57' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Mathias Rasmussen voor Dennis Eckert Ayensa Union Saint-Gilloise
63' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Gustaf Nilsson voor Mohamed Amoura  Union Saint-Gilloise
66' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Gustaf Nilsson Union Saint-Gilloise
78' Tarik Tissoudali Gent
79' Wissel Gent Wissel Núrio Fortuna voor Omri Gendelman Gent
80' Wissel Gent Wissel Andrew Hjulsager voor Tarik Tissoudali Gent
83' Wissel Gent Wissel Gift Emmanuel Orban voor Malick Fofana Gent
86' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Noah Sadiki voor Charles Vanhoutte Union Saint-Gilloise
88' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Loïc Lapoussin Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Gent - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van Gent en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Union Saint-Gilloise zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.