Nabeschouwing Kortrijk - OH Leuven (0-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Kortrijk het zaterdag 27 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - OH Leuven (0-0)

De Jupiler Pro League 2023/2024 wedstrijd tussen Kortrijk en OH Leuven geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Kortrijk en OH Leuven gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Kortrijk, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Nicolas Laforge niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Kortrijk - OH Leuven 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Kortrijk Wissel K. Malinov voor M. Kana Kortrijk
46' Wissel OH Leuven Wissel Raz Shlomo voor Joel Schingtienne OH Leuven
56' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Ezechiel Banzuzi OH Leuven
59' Wissel OH Leuven Wissel Nathaniel Opoku voor Mathieu Maertens OH Leuven
59' Wissel OH Leuven Wissel Richie Sagrado voor Konan NDri OH Leuven
67' Wissel Kortrijk Wissel Jonathan Afolabi voor I. Davies Kortrijk
67' Wissel Kortrijk Wissel D. De Neve voor S. Ojo Kortrijk
69' Wissel OH Leuven Wissel Joren Dom voor Jón Dagur Thorsteinsson OH Leuven
84' Wissel OH Leuven Wissel Nachon Nsingi voor Youssef Maziz OH Leuven
85' Wissel Kortrijk Wissel M. Bruno voor A. Sissako Kortrijk
90' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor Jonathan Afolabi Kortrijk
92' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor F. Avenatti Kortrijk
92' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor Haruya Fujii Kortrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - OH Leuven
Opstellingen Kortrijk - OH Leuven
De opstellingen van Kortrijk en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kortrijk gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Kortrijk - OH Leuven

Kortrijk en OH Leuven treffen elkaar in de 22e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en OH Leuven in de Jupiler Pro League vond plaats op 1 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor OH Leuven. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is OH Leuven favoriet. 6 keer wist de ploeg van Kortrijk te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Kortrijk. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kortrijk 5
Winst OH Leuven 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kortrijk op een 16e positie staat, terwijl we OH Leuven terugvinden op de 15e plaats.