Nabeschouwing Mechelen - Anderlecht (2-2) || Jupiler Pro League 2023/2024

Donderdag 1 februari 2024 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Mechelen het donderdag 1 februari 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Anderlecht (2-2)

De Jupiler Pro League 2023/2024 wedstrijd tussen Mechelen en Anderlecht geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Thorgan Hazard, waarmee Anderlecht met 0-1 de leiding nam. Mechelen kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Bill Antonio, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette Luis Vázquez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Anderlecht de leiding in de wedstrijd nam.

Geoffry Hairemans zette Mechelen even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Wesli De Cremer toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Mechelen - Anderlecht 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Thorgan Hazard met assist van Anders Dreyer Anderlecht 0-1
39' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor Mario Stroeykens Anderlecht
53' Doelpunt Mechelen Doelpunt Bill Antonio met assist van Geoffry Hairemans Mechelen 1-1
58' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Sandy Walsh Mechelen
68' Wissel Anderlecht Wissel Yari Verschaeren voor Theo Leoni Anderlecht
74' Wissel Anderlecht Wissel Luis Vázquez voor Kasper Dolberg Anderlecht
78' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Luis Vázquez Anderlecht 1-2
87' Wissel Mechelen Wissel Bilal Bafdili voor Sandy Walsh Mechelen
87' Wissel Mechelen Wissel Isaac Asante voor Daam Foulon Mechelen
90' Penalty Mechelen Penalty Geoffry Hairemans Mechelen 2-2
91' Wissel Mechelen Wissel Dirk Asare voor Bill Antonio Mechelen
92' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Geoffry Hairemans Mechelen
91' Wissel Mechelen Wissel Jannes Van Hecke voor Lion Lauberbach Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Anderlecht
Opstellingen Mechelen - Anderlecht
De opstellingen van Mechelen en Anderlecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Anderlecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.