Nabeschouwing Mechelen - Kortrijk (3-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Mechelen het zaterdag 24 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Kortrijk (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Kortrijk is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 3-0 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Bill Antonio, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van T. Vandenberghe zorgde ervoor dat Mechelen op 2-0 kwam te staan in de 79e minuut. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Bilal Bafdili van Mechelen die de 3-0 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lawrence Visser, waardoor Mechelen dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Mechelen - Kortrijk 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Mechelen Doelpunt Bill Antonio met assist van Rob Schoofs  Mechelen 1-0
59' Wissel Kortrijk Wissel Kings Kangwa  voor M. Bruno Kortrijk
59' Wissel Kortrijk Wissel R. Alebiosu voor N. Mehssatou Kortrijk
59' Wissel Kortrijk Wissel F. Avenatti voor Jonathan Afolabi Kortrijk
62' Wissel Mechelen Wissel Patrick Pflücke voor Bill Antonio Mechelen
62' Wissel Mechelen Wissel Nikola Storm  voor Geoffry Hairemans Mechelen
72' Wissel Kortrijk Wissel Iver Fossum voor A. Kadri Kortrijk
76' Wissel Mechelen Wissel Mory Konaté voor Islam Slimani Mechelen
79' Eigen doelpunt Mechelen Eigen doelpunt T. Vandenberghe Mechelen 2-0
82' Patrick Pflücke Mechelen
85' Wissel Kortrijk Wissel S. Ojo voor João Silva Kortrijk
93' Doelpunt Mechelen Doelpunt Bilal Bafdili met assist van Nikola Storm  Mechelen 3-0
90' Wissel Mechelen Wissel Bilal Bafdili voor Kerim Mrabti Mechelen
91' Wissel Mechelen Wissel Boli Bolingoli  voor Daam Foulon Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Kortrijk
Opstellingen Mechelen - Kortrijk
De opstellingen van Mechelen en Kortrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Kortrijk zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.