Nabeschouwing Mechelen - Sint-Truiden (2-3) || Jupiler Pro League 2023/2024

Vrijdag 5 april 2024 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Mechelen het vrijdag 5 april 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Sint-Truiden (2-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door David Bates , waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. Mechelen vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Norman Bassette op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist Sint-Truiden de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Ryotaro Ito. In de 76e minuut scoorde Sint-Truiden via Mory Konaté, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-3 winst voor Sint-Truiden.

LIVE Mechelen - Sint-Truiden 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Wissel Sint-Truiden Wissel Wolke Janssens voor Rein Van Helden Sint-Truiden
34' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Munashe Garananga Mechelen
50' Doelpunt Mechelen Doelpunt David Bates  Mechelen 1-0
56' Doelpunt Mechelen Doelpunt Norman Bassette met assist van Geoffry Hairemans Mechelen 2-0
57' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Steuckers voor Fatih Kaya Sint-Truiden
58' Wissel Sint-Truiden Wissel Ryotaro Ito voor R. Yamamoto Sint-Truiden
58' Wissel Sint-Truiden Wissel Kahveh Zahiroleslam voor J. Fujita Sint-Truiden
67' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Ryotaro Ito met assist van J. Steuckers Sint-Truiden 2-1
76' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Mory Konaté met assist van Geoffry Hairemans Sint-Truiden
76' Wissel Mechelen Wissel Aboubakary Koita voor M. Delorge-Knieper Mechelen 2-2
77' Wissel Mechelen Wissel Lion Lauberbach voor Norman Bassette Mechelen
78' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Wolke Janssens Sint-Truiden
82' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Daam Foulon Mechelen
83' Wissel Sint-Truiden Wissel Adriano Bertaccini voor Aboubakary Koita Sint-Truiden
89' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Ryotaro Ito Sint-Truiden 2-3
90' Wissel Mechelen Wissel Nikola Storm voor Ngalayel Mukau Mechelen
91' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor M. Delorge-Knieper Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Sint-Truiden
Opstellingen Mechelen - Sint-Truiden
De opstellingen van Mechelen en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Besnik Hasi
Formatie 3-4-2-1
Coach Thorsten Fink
Voorbeschouwing Mechelen - Sint-Truiden

Mechelen en Sint-Truiden treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 3 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 27 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Mechelen als Sint-Truiden wisten 11 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst Mechelen 11
Winst Sint-Truiden 11
Gelijkspel 5
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mechelen op een 2e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 3e plaats.