Nabeschouwing Mechelen - Westerlo (3-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Vrijdag 8 maart 2024 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Mechelen het vrijdag 8 maart 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Westerlo (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 3-1 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Kerim Mrabti, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. Mechelen vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kerim Mrabti op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Mechelen, waarmee Patrick Pflücke zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 90 minuten deed Jordan Bos iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Westerlo werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Westerlo echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Mechelen.

LIVE Mechelen - Westerlo 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Mechelen Doelpunt Kerim Mrabti met assist van Rob Schoofs  Mechelen 1-0
37' Doelpunt Mechelen Doelpunt Kerim Mrabti met assist van Islam Slimani Mechelen 2-0
46' Wissel Westerlo Wissel Allahyar Sayyadmanesh voor Thomas Van den Keybus Westerlo
46' Wissel Westerlo Wissel Romeo Vermant  voor Matija Frigan Westerlo
70' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor Romeo Vermant  Westerlo
71' Wissel Mechelen Wissel Nikola Storm  voor Geoffry Hairemans Mechelen
72' Wissel Mechelen Wissel Norman Bassette voor Islam Slimani Mechelen
73' Doelpunt Mechelen Doelpunt Patrick Pflücke met assist van Nikola Storm  Mechelen 3-0
78' Wissel Westerlo Wissel Kyan Vaesen voor Griffin Yow Westerlo
86' Wissel Westerlo Wissel Ravil Tagir voor Emin Bayram Westerlo
87' Wissel Mechelen Wissel Boli Bolingoli  voor Daam Foulon Mechelen
87' Wissel Mechelen Wissel Bilal Bafdili voor Patrick Pflücke Mechelen
90' Doelpunt Westerlo Doelpunt Jordan Bos met assist van Ravil Tagir Westerlo 3-1
91' Wissel Mechelen Wissel Jannes Van Hecke voor Kerim Mrabti Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Westerlo
Opstellingen Mechelen - Westerlo
De opstellingen van Mechelen en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Westerlo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.