Nabeschouwing OH Leuven - Club Brugge (0-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 26 november 2023 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt OH Leuven het zondag 26 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Club Brugge (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen OH Leuven en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 0-1 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Ferran Jutglà, waarmee Club Brugge met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Club Brugge dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Club Brugge uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE OH Leuven - Club Brugge 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Joel Schingtienne OH Leuven
42' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Florian Miguel OH Leuven
47' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Ferran Jutglà met assist van Tajon Buchanan Club Brugge 0-1
47' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Kento Misao OH Leuven
47' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Hans Vanaken Club Brugge
57' Wissel OH Leuven Wissel Ezechiel Banzuzi voor Youssef Maziz OH Leuven
57' Wissel OH Leuven Wissel Jonatan Braut Brunes voor Nathaniel Opoku OH Leuven
70' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Philip Zinckernagel Club Brugge
71' Wissel Club Brugge Wissel Denis Odoi voor Philip Zinckernagel Club Brugge
75' Wissel OH Leuven Wissel Konan NDri voor Florian Miguel OH Leuven
89' Wissel OH Leuven Wissel Nachon Nsingi voor Kento Misao OH Leuven
95' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Hamza Mendyl OH Leuven
90' Wissel Club Brugge Wissel Éder Balanta voor Hugo Vetlesen Club Brugge
93' Wissel Club Brugge Wissel Michał Skóraś voor Ferran Jutglà Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Club Brugge
Opstellingen OH Leuven - Club Brugge
De opstellingen van OH Leuven en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat OH Leuven gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.