Nabeschouwing OH Leuven - Sint-Truiden (4-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 22 oktober 2023 - 19:15 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt OH Leuven het zondag 22 oktober 2023 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Sint-Truiden (4-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen OH Leuven en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Brent Staessens geëindigd in een 4-0 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Nachon Nsingi, waarmee OH Leuven met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 22e minuut voor dat OH Leuven via Siebe Schrijvers op 2-0 kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van OH Leuven, waarmee Hamza Mendyl zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor OH Leuven in de 79e minuut, nadat Hamza Mendyl de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor OH Leuven.

LIVE OH Leuven - Sint-Truiden 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Nachon Nsingi met assist van Youssef Maziz OH Leuven 1-0
20' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Rein Van Helden Sint-Truiden
22' Penalty OH Leuven Penalty Siebe Schrijvers OH Leuven 2-0
46' Wissel Sint-Truiden Wissel Rihito Yamamoto voor Rein Van Helden Sint-Truiden
59' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Rihito Yamamoto Sint-Truiden
60' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Hamza Mendyl met assist van Kento Misao OH Leuven 3-0
62' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Siebe Schrijvers OH Leuven
70' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Daiki Hashioka Sint-Truiden
77' Wissel Sint-Truiden Wissel Frederic Ananou voor Daiki Hashioka Sint-Truiden
77' Wissel OH Leuven Wissel Mathieu Maertens voor Jonatan Braut Brunes OH Leuven
77' Wissel Sint-Truiden Wissel Kahveh Zahiroleslam voor Ryotaro Ito Sint-Truiden
79' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Hamza Mendyl met assist van Nachon Nsingi OH Leuven 4-0
80' Hamza Mendyl OH Leuven
81' Wissel OH Leuven Wissel Jón Dagur Þórsteinsson voor Youssef Maziz OH Leuven
90' Wissel OH Leuven Wissel Ezechiel Banzuzi voor Siebe Schrijvers OH Leuven
90' Wissel OH Leuven Wissel Konan NDri voor Nachon Nsingi OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Sint-Truiden
Opstellingen OH Leuven - Sint-Truiden
De opstellingen van OH Leuven en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat OH Leuven gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.