Nabeschouwing OH Leuven - Sporting Charleroi (0-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 18:15 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt OH Leuven het zaterdag 17 februari 2024 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Sporting Charleroi (0-0)

De Jupiler Pro League 2023/2024 wedstrijd tussen OH Leuven en Sporting Charleroi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Etienne Camara van Sporting Charleroi. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 48e minuut het veld moest verlaten. Het was OH Leuven dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Nicolas Laforge niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE OH Leuven - Sporting Charleroi 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Daan Heymans Sporting Charleroi
14' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Mathieu Maertens OH Leuven
25' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Jeremy Petris Sporting Charleroi
39' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Etienne Camara Sporting Charleroi
48' Tweede gele kaart Sporting Charleroi Tweede gele kaart voor Etienne Camara Sporting Charleroi
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel Dillon Sheppard voor Nikola Štulić Sporting Charleroi
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel Jonas Bager voor Achraf Dari Sporting Charleroi
48' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Youssef Maziz OH Leuven
60' Wissel Sporting Charleroi Wissel Vetle Dragsnes voor Isaac Mbenza Sporting Charleroi
64' Wissel OH Leuven Wissel Takahiro Akimoto voor Florian Miguel OH Leuven
67' Wissel Sporting Charleroi Wissel Youssouph Badji voor Oday Dabbagh Sporting Charleroi
83' Wissel OH Leuven Wissel Jonatan Braut Brunes voor Siebe Schrijvers OH Leuven
83' Wissel OH Leuven Wissel Suphanat Mueanta voor Richie Sagrado OH Leuven
86' Wissel Sporting Charleroi Wissel Antoine Bernier voor Marco Ilaimaharitra Sporting Charleroi
89' Wissel OH Leuven Wissel Nachon Nsingi voor Nathaniel Opoku OH Leuven
96' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Hervé Koffi Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Sporting Charleroi
Opstellingen OH Leuven - Sporting Charleroi
De opstellingen van OH Leuven en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat OH Leuven gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.