Nabeschouwing Sint-Truiden - Antwerp (1-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Vrijdag 24 november 2023 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Sint-Truiden het vrijdag 24 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Antwerp (1-1)

De Jupiler Pro League 2023/2024 wedstrijd tussen Sint-Truiden en Antwerp geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Jarne Steuckers, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Antwerp het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 81e minuut was het namelijk Chidera Ejuke die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sint-Truiden - Antwerp 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Jarne Steuckers met assist van Aboubakary Koita Sint-Truiden 1-0
46' Wissel Antwerp Wissel Owen Wijndal voor Ritchie De Laet Antwerp
46' Wissel Antwerp Wissel Chidera Ejuke voor Arbnor Muja Antwerp
47' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Bruno Godeau Sint-Truiden
63' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Aboubakary Koita Sint-Truiden
64' Wissel Antwerp Wissel Zeno Van Den Bosch voor Soumaila Coulibaly Antwerp
64' Wissel Antwerp Wissel Gyrano Kerk voor Alhassan Yusuf Antwerp
76' Wissel Sint-Truiden Wissel Fatih Kaya voor Kahveh Zahiroleslam Sint-Truiden
76' Wissel Sint-Truiden Wissel Rihito Yamamoto voor Ryotaro Ito Sint-Truiden
81' Doelpunt Antwerp Doelpunt Chidera Ejuke met assist van Michel Ange Balikwisha Antwerp 1-1
81' Wissel Antwerp Wissel George Ilenikhena voor Jürgen Ekkelenkamp Antwerp
88' Wissel Sint-Truiden Wissel Joselpho Barnes voor Jarne Steuckers Sint-Truiden
91' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Gyrano Kerk Antwerp
94' Wissel Sint-Truiden Wissel Wolke Janssens voor Eric Junior Bocat Sint-Truiden
96' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Vincent Janssen Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Antwerp
Opstellingen Sint-Truiden - Antwerp
De opstellingen van Sint-Truiden en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.