Nabeschouwing Sint-Truiden - Gent (0-2) || Jupiler Pro League 2023/2024

Dinsdag 23 april 2024 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Sint-Truiden het dinsdag 23 april 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Gent (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Gent is onder leiding van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui geëindigd in een 0-2 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Aboubakary Koita van Sint-Truiden via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 44 minuten was het Tarik Tissoudali die Gent op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Gent via een goal van Stefan Mitrovic in de 85e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Gent.

LIVE Sint-Truiden - Gent 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Gent Gele kaart voor Julien De Sart Gent
12' Penalty gemist Sint-Truiden Penalty gemist Aboubakary Koita Aboubakary Koita Sint-Truiden
44' Doelpunt Gent Doelpunt Tarik Tissoudali met assist van F. Surdez Gent 0-1
59' Wissel Gent Wissel B. Agbor voor J. Mokio Gent
59' Wissel Gent Wissel M. Fernandez-Pardo voor F. Surdez Gent
80' Wissel Sint-Truiden Wissel Joselpho Barnes voor Robert-Jan Vanwesemael Sint-Truiden
80' Wissel Sint-Truiden Wissel Adriano Bertaccini voor Ryotaro Ito Sint-Truiden
84' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Eric Junior Bocat Sint-Truiden
85' Doelpunt Gent Doelpunt Stefan Mitrovic met assist van Matisse Samoise Gent 0-2
86' Wissel Sint-Truiden Wissel Fatih Kaya voor Eric Junior Bocat Sint-Truiden
88' Wissel Gent Wissel Pieter Gerkens voor Omri Gandelman Gent
90' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Fatih Kaya Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Gent
Opstellingen Sint-Truiden - Gent
De opstellingen van Sint-Truiden en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Gent zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.