Nabeschouwing Sint-Truiden - Standard Luik (3-3) || Jupiler Pro League 2023/2024

Vrijdag 12 april 2024 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Sint-Truiden het vrijdag 12 april 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Standard Luik (3-3)

De Jupiler Pro League 2023/2024 wedstrijd tussen Sint-Truiden en Standard Luik geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sint-Truiden kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Eric Junior Bocat. Standard Liège kwam in de 9e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Wilfried Kanga, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 57e minuut was de ideale kans voor Sint-Truiden om te scoren. Aboubakary Koita was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 59e minuut was het Standard Liège dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van William Balikwisha. Na 81 minuten werd de voorsprong voor Standard Liège vergroot nadat Wilfried Kanga de 1-3 wist te scoren. Sint-Truiden verkleinde in de 84e minuut de achterstand doordat Adriano Bertaccini de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat Fatih Kaya Sint-Truiden weer op 3-3 zette in de 88e minuut.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wesli De Cremer bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Sint-Truiden - Standard Luik 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Eric Junior Bocat met assist van Ryotaro Ito Sint-Truiden 1-0
9' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Wilfried Kanga Standard Liège 1-1
13' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Aboubakary Koita Sint-Truiden
24' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Frederic Ananou Sint-Truiden
53' M. Smets Sint-Truiden
55' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Konstantinos Laifis Standard Liège
57' Penalty gemist Sint-Truiden Penalty gemist Aboubakary Koita Aboubakary Koita Sint-Truiden
59' Doelpunt Standard Liège Doelpunt William Balikwisha met assist van Hayao Kawabe Standard Liège 1-2
65' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Isaac Price Standard Liège
72' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Kelvin Yeboah Standard Liège
73' Wissel Standard Liège Wissel Kamal Sowah voor Kelvin Yeboah Standard Liège
79' Wissel Standard Liège Wissel Seydou Fini voor C. Çanak Standard Liège
79' Wissel Sint-Truiden Wissel Robert-Jan Vanwesemael voor Frederic Ananou Sint-Truiden
79' Wissel Sint-Truiden Wissel Adriano Bertaccini voor Aboubakary Koita Sint-Truiden
81' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Wilfried Kanga Standard Liège 1-3
83' Wissel Sint-Truiden Wissel Joselpho Barnes voor Bruno Godeau  Sint-Truiden
83' Wissel Sint-Truiden Wissel Fatih Kaya voor Kahveh Zahiroleslam Sint-Truiden
84' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Adriano Bertaccini Sint-Truiden 2-3
88' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Fatih Kaya met assist van Joselpho Barnes Sint-Truiden 3-3
89' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Joselpho Barnes Sint-Truiden
89' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Wilfried Kanga Standard Liège
93' Wissel Standard Liège Wissel Gilles Dewaele voor William Balikwisha Standard Liège
96' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Adriano Bertaccini Sint-Truiden
101' Wissel Sint-Truiden Wissel Olivier Dumont voor Ryotaro Ito Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Standard Luik
Opstellingen Sint-Truiden - Standard Luik
De opstellingen van Sint-Truiden en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.