Nabeschouwing Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise (0-4) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 8 oktober 2023 - 19:15 uur



In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Sint-Truiden het zondag 8 oktober 2023 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise (0-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Union Saint-Gilloise is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 0-4 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise
Balbezit
69%
31%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
9
12
Schoten op doel
1
7
Aanvallen
142
84
Gevaarlijke aanvallen
35
37
Passes
716
317
Overtredingen
3
15
Buitenspel
5
4
Corners
3
5
Wissels
3
5
LIVE Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise

Sint-Truiden en Union Saint-Gilloise treffen elkaar in de 10e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Union Saint-Gilloise in de Jupiler Pro League vond plaats op 2 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Union Saint-Gilloise. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Union Saint-Gilloise favoriet. 2 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sint-Truiden. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Truiden 1
Winst Union Saint-Gilloise 2
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 8e positie staat, terwijl we Union Saint-Gilloise terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise Opstelling Sint-Truiden Opstelling Union Saint-Gilloise Live Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise Live Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise kijken Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise kijken Live Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise stream Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise Fox Sports Nabeschouwing Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise Uitslag Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise Statistieken Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise Jupiler Pro League 2023/2024 Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise wedden Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise gokken Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise Unibet