Nabeschouwing Sint-Truiden - Westerlo (2-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 31 maart 2024 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Sint-Truiden het zondag 31 maart 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Westerlo (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Brent Staessens geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Steuckers, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. Sint-Truiden vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Steuckers op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden.

LIVE Sint-Truiden - Westerlo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt J. Steuckers met assist van Ryotaro Ito Sint-Truiden 1-0
62' Wissel Westerlo Wissel J. Alcócer voor Thomas Van den Keybus Westerlo
72' Wissel Westerlo Wissel Karol Borys voor Nicolas Madsen Westerlo
72' Wissel Westerlo Wissel Lucas Stassin voor R. Vermant Westerlo
72' Wissel Sint-Truiden Wissel R. Yamamoto voor Kahveh Zahiroleslam Sint-Truiden
72' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Fujita voor Ryotaro Ito Sint-Truiden
72' Wissel Sint-Truiden Wissel Fatih Kaya voor Adriano Bertaccini Sint-Truiden
76' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor Edisson Jordanov Westerlo
79' Wissel Westerlo Wissel Kyan Vaesen voor Allahyar Sayyadmanesh Westerlo
84' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt J. Steuckers met assist van J. Fujita Sint-Truiden 2-0
87' Wissel Sint-Truiden Wissel Olivier Dumont voor M. Delorge-Knieper Sint-Truiden
90' Wissel Sint-Truiden Wissel Joselpho Barnes voor J. Steuckers Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Westerlo
Opstellingen Sint-Truiden - Westerlo
De opstellingen van Sint-Truiden en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Westerlo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.