Nabeschouwing Sporting Charleroi - Mechelen (3-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Woensdag 27 december 2023 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Sporting Charleroi het woensdag 27 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Mechelen (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sporting Charleroi kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Adem Zorgane. Sporting Charleroi vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Youssuf Sylla op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut wist Mechelen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Norman Bassette.

Na 99 minuten werd de voorsprong voor Sporting Charleroi vergroot nadat Adem Zorgane de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sporting Charleroi.

LIVE Sporting Charleroi - Mechelen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt Adem Zorgane met assist van Isaac Mbenza Sporting Charleroi 1-0
28' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt Youssuf Sylla met assist van Parfait Guiagon Sporting Charleroi 2-0
44' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Jonas Bager Sporting Charleroi
46' Wissel Mechelen Wissel Bill Antonio voor Sandy Walsh Mechelen
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel Marco Ilaimaharitra voor Ryota Morioka Sporting Charleroi
49' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Žan Rogelj Sporting Charleroi
66' Doelpunt Mechelen Doelpunt Norman Bassette met assist van Daam Foulon Mechelen 2-1
67' Wissel Sporting Charleroi Wissel Ahmed Nadhir Benbouali voor Youssuf Sylla Sporting Charleroi
70' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Kerim Mrabti Mechelen
78' Wissel Sporting Charleroi Wissel Antoine Bernier voor Parfait Guiagon Sporting Charleroi
80' Wissel Mechelen Wissel Lion Lauberbach voor Mory Konaté Mechelen
88' Wissel Mechelen Wissel Patrick Pflücke voor Geoffry Hairemans Mechelen
99' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt Adem Zorgane met assist van Daan Heymans Sporting Charleroi 3-1
94' Wissel Sporting Charleroi Wissel Daan Heymans voor Isaac Mbenza Sporting Charleroi
94' Wissel Sporting Charleroi Wissel Martin Delavalée voor Hervé Koffi Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Mechelen
Opstellingen Sporting Charleroi - Mechelen
De opstellingen van Sporting Charleroi en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Mechelen zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.