Nabeschouwing Sporting Charleroi - RWDM (0-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zaterdag 6 april 2024 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 6 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - RWDM (0-0)

De Jupiler Pro League 2023/2024 wedstrijd tussen Sporting Charleroi en RWDM geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. RWDM kreeg in de 56e minuut een strafschop toegekend, die door Mickaël Biron werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Sporting Charleroi en RWDM gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Wesli De Cremer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sporting Charleroi - RWDM 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart RWDM Gele kaart voor Mickaël Biron RWDM
20' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Parfait Guiagon Sporting Charleroi
47' Gele kaart RWDM Gele kaart voor Felipe Abner RWDM
56' Penalty gemist RWDM Penalty gemist Mickaël Biron Mickaël Biron RWDM
64' Wissel Sporting Charleroi Wissel Youssouph Badji voor Oday Dabbagh Sporting Charleroi
65' Wissel Sporting Charleroi Wissel Marco Ilaimaharitra voor Adem Zorgane Sporting Charleroi
67' Gele kaart RWDM Gele kaart voor Pierre Dwomoh RWDM
69' Wissel RWDM Wissel Shuto Abe voor Xavier Mercier RWDM
69' Wissel RWDM Wissel Tayo Adaramola voor Carlos Alberto RWDM
76' Wissel Sporting Charleroi Wissel Zan Rogelj voor Antoine Bernier Sporting Charleroi
78' Gele kaart RWDM Gele kaart voor Christ Makosso RWDM
79' Wissel RWDM Wissel Pathé Mboup voor Pierre Dwomoh RWDM
79' Wissel RWDM Wissel Malcolm Ebiowei voor Ilay Camara RWDM
91' Wissel RWDM Wissel Frederic Soelle Soelle voor Felipe Abner RWDM
92' Wissel Sporting Charleroi Wissel N. Štulić voor Daan Heymans Sporting Charleroi
92' Wissel Sporting Charleroi Wissel Y. Sylla voor Jeremy Petris Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - RWDM
Opstellingen Sporting Charleroi - RWDM
De opstellingen van Sporting Charleroi en RWDM zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en RWDM zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.