Nabeschouwing Sporting Charleroi - Union Saint-Gilloise (1-3) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 10 december 2023 - 19:15 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Sporting Charleroi het zondag 10 december 2023 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Union Saint-Gilloise (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Union Saint-Gilloise is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 1-3 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Mohamed Amoura , waarmee Union Saint-Gilloise met 0-1 de leiding nam. Union Saint-Gilloise vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Casper Terho op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van Union Saint-Gilloise, waarmee Mohamed Amoura  zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 92 minuten deed Parfait Guiagon iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Sporting Charleroi werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Sporting Charleroi echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Union Saint-Gilloise.

LIVE Sporting Charleroi - Union Saint-Gilloise 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt Mohamed Amoura  met assist van Cameron Puertas Union Saint-Gilloise 0-1
32' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Jonas Bager Sporting Charleroi
38' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Koki Machida Union Saint-Gilloise
40' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Jean Thierry Lazare Amani Union Saint-Gilloise
50' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt Casper Terho met assist van Alessio Castro-Montes Union Saint-Gilloise 0-2
59' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Youssouph Badji Sporting Charleroi
62' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Stelios Andreou Sporting Charleroi
65' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt Mohamed Amoura  met assist van Alessio Castro-Montes Union Saint-Gilloise 0-3
67' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Kevin Rodríguez voor Gustaf Nilsson Union Saint-Gilloise
68' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Mathias Rasmussen voor Cameron Puertas Union Saint-Gilloise
69' Wissel Sporting Charleroi Wissel Antoine Bernier voor Dillon Sheppard Sporting Charleroi
69' Wissel Sporting Charleroi Wissel Parfait Guiagon voor Youssouph Badji Sporting Charleroi
75' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Loïc Lapoussin voor Casper Terho Union Saint-Gilloise
75' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Noah Sadiki voor Jean Thierry Lazare Amani Union Saint-Gilloise
77' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Dennis Eckert Ayensa voor Mohamed Amoura  Union Saint-Gilloise
82' Wissel Sporting Charleroi Wissel Ryota Morioka voor Adem Zorgane Sporting Charleroi
82' Wissel Sporting Charleroi Wissel Youssuf Sylla voor Daan Heymans Sporting Charleroi
92' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt Parfait Guiagon met assist van Antoine Bernier Sporting Charleroi 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Sporting Charleroi - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van Sporting Charleroi en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Union Saint-Gilloise zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.