Nabeschouwing Sporting Charleroi - Westerlo (3-2) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 18:15 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 25 november 2023 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Westerlo (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Nicolas Madsen, waarmee Westerlo met 0-1 de leiding nam. Sporting Charleroi kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Daan Heymans, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette Oday Dabbagh zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sporting Charleroi de leiding in de wedstrijd nam.

Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 91e minuut wist Griffin Yow namens Westerlo de eindstand op het scorebord te zetten: 2-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bram Van Driessche bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Sporting Charleroi.

LIVE Sporting Charleroi - Westerlo 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Žan Rogelj Sporting Charleroi
24' Doelpunt Westerlo Doelpunt Nicolas Madsen met assist van Emin Bayram Westerlo 0-1
28' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor Emin Bayram Westerlo
44' VAR: Afgekeurd doelpunt Ahmed Nadhir Benbouali Afgekeurd doelpunt Ahmed Nadhir Benbouali Sporting Charleroi
48' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Antoine Bernier Sporting Charleroi
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel Oday Dabbagh voor Antoine Bernier Sporting Charleroi
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel Daan Heymans voor Parfait Guiagon Sporting Charleroi
59' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt Daan Heymans met assist van Adem Zorgane Sporting Charleroi 1-1
65' Wissel Sporting Charleroi Wissel Ryota Morioka voor Daan Heymans Sporting Charleroi
66' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt Oday Dabbagh met assist van Adem Zorgane Sporting Charleroi 2-1
68' Wissel Westerlo Wissel Erdon Daci voor Yusuke Matsuo Westerlo
68' Wissel Westerlo Wissel Matija Frigan voor Lucas Stassin Westerlo
74' Wissel Sporting Charleroi Wissel Youssuf Sylla voor Ahmed Nadhir Benbouali Sporting Charleroi
77' Wissel Westerlo Wissel Griffin Yow voor Bakary Haidara Westerlo
80' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Stelios Andreou Sporting Charleroi
89' Wissel Westerlo Wissel Thomas Van den Keybus voor Sergiy Sydorchuk Westerlo
93' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor Erdon Daci Westerlo
96' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt Youssuf Sylla met assist van Jonas Bager Sporting Charleroi 3-2
91' Doelpunt Westerlo Doelpunt Griffin Yow met assist van Thomas Van den Keybus Westerlo 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Westerlo
Opstellingen Sporting Charleroi - Westerlo
De opstellingen van Sporting Charleroi en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Westerlo zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.