Nabeschouwing Standard Luik - Mechelen (1-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 5 november 2023 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Standard Luik het zondag 5 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Mechelen (1-1)

De Jupiler Pro League 2023/2024 wedstrijd tussen Standard Luik en Mechelen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Hayao Kawabe, waarmee Standard Liège met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Mechelen het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 89e minuut was het namelijk Rob Schoofs die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Standard Luik - Mechelen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Standard Liège Wissel Gilles Dewaele voor Marlon Fossey Standard Liège
14' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Lion Lauberbach Mechelen
22' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Hayao Kawabe Standard Liège 1-0
68' Wissel Standard Liège Wissel Aiden ONeill voor Steven Alzate Standard Liège
68' Wissel Standard Liège Wissel Isaac Price voor Isaac Hayden Standard Liège
70' Wissel Mechelen Wissel Norman Bassette voor Lion Lauberbach Mechelen
73' Wissel Mechelen Wissel Geoffry Hairemans voor Bilal Bafdili Mechelen
84' Wissel Mechelen Wissel Bill Antonio voor Patrick Pflücke Mechelen
85' Wissel Mechelen Wissel Jordi Vanlerberghe voor Sandy Walsh Mechelen
86' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Mory Konate Mechelen
87' Wissel Standard Liège Wissel Stipe Perica voor Kamal Sowah Standard Liège
87' Wissel Standard Liège Wissel William Balikwisha voor Hayao Kawabe Standard Liège
89' Doelpunt Mechelen Doelpunt Rob Schoofs met assist van Daam Foulon Mechelen 1-1
93' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Gaëtan Coucke Mechelen
91' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Elias Cobbaut Mechelen
92' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Zinho Vanheusden Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Mechelen
Opstellingen Standard Luik - Mechelen
De opstellingen van Standard Luik en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.